Pvc/Spc vloeren

De nieuwste technologie en trend op het gebied van vloeren zijn de PVC/SPC click vloeren. Een hoogwaardige mooie o.a 5 mm. dikke vloerplank met een niet te onderscheiden hout of natuursteen motief. In tegenstelling tot PVC is SPC een steen-kunststof-composiet materiaal voorzien van een utrasterke harde toplaag van o.a. 0,5 mm.

De vloer van tevoren uitzoeken? Dat Kan! U bent van harte welkom in de showroom van Henderson Creative Living in Zeewolde.

https://www.henderson-living.nl/

Deze prachtige SPC vloeren zijn in veel kleuren verkrijgbaar en voorzien met een IXPE* onderlaag, een geïntegreerde ondervloer die, samen met het kliksysteem, het leggen super eenvoudig maakt en is de opvolger van de PVC vloer. Een SPC vloerdeel is opgebouwd uit de volgende lagen:

SPC vloeren kopen

Wanneer kunt u besluiten een SPC click vloer te kopen? Wanneer u kiest voor duurzaam en voor lange levensduur dan is deze vloer geschikt voor u. De SPC vloer is een natuurproduct gerelateerd aan steen met kunststof, dit is dan ook het hoofdbestanddeel van de vloer. Ook in de badkamer kunnen de SPC vloeren probleemloos gelegd worden omdat deze geen vocht opnemen zijn ze prima geschikt voor de natte ruimtes. Ook zijn deze vloeren niet gevoelig voor schimmels.

De voordelen van SPC Click op een rij: 

  1. SPC vloeren zijn Klik en Klaar en makkelijk zelf te leggen. Door de waterafstotende toplaag ook geschikt voor waskamers, keukens en badkamers. 100% waterdicht.
  2. SPC is beter bestand tegen temperatuurschommelingen dan PVC- en laminaat vloeren. Een SPC vinylkern is veel stabieler en daarom ook geschikt voor vloerverwarming en voor gebruik in ruimtes met airconditioning.
  3. Onze SPC vloeren zijn voorzien van een click-systeem. Niet knoeien met lijm of ander gereedschap. Een perfect resultaat in een handomdraai.
  4. Eenvoudige te reinigen door te dweilen of stofzuigen.
  5. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Je krijgt de uitstraling en het gevoel van een degelijke hout of betonvloer voor de prijs van een laminaatvloer + ondervloer.
  6. SPC planken zijn dikker en voelen veel stabieler aan. Je hoort geen hol of dreunend geluid als je eroverheen loopt. Ook is er een voelbare houtstructuur wat de vloer minder glad maakt.