Wat wij doen

Tuinhuizen

Tuinhuizen kunnen als bouwpakket geleverd en gemonteerd worden maar ook maatwerk is een optie waar wij graag met u over meedenken.

Schuttingen

Het plaatsen of vervangen van een schutting kunnen wij in zijn geheel verzorgen. Van het verwijderen van de oude schutting, coniferen of beplanting tot het plaatsen van uw nieuwe schutting. Zowel in mooie houtcomposiet als in lariks/douglas of bankirai hardhout.

Vlonders

Ook bij vlonders kan men kiezen uit verschillende houtsoorten maar ook uit hout/composiet oplossingen. Deze geven een natuurlijke uitstraling en zijn onderhoudsarm. In tegenstelling tot Hout wordt dit materiaal niet glad als het nat wordt! 

Desgewenst kunnen wij uw vlonder op een hardhouten fundering zetten waardoor verzakken tot het verleden behoort!

Veranda’s

Veranda’s, tuinhuizen of combinaties hiervan. Aan de woning of losstaand. Hout, Aluminium en kunststof. Materialen en uitvoeringen zijn ruimschoots aanwezig wat de keuze niet altijd eenvoudig maakt. Wij denken vrijblijvend met u mee en kunnen uw wensen in kaart brengen om vervolgens een goed advies en indien gewenst een offerte uit te brengen.

Bestrating

Het ophogen of vervangen van uw huidige bestrating of aanleg van nieuwe bestrating bijvoorbeeld met bloembakken of afwatering. Van advies tot en met uitvoering gaat alles in overleg!

Kortom

Voor de renovatie of inrichting van uw tuin zijn wij u graag van dienst. bestrating, bloembakken, elektra aanleg, gras, kunstgras etc. Wij kunnen uw gehele tuin (opnieuw) vorm geven.

Scroll naar boven