Laminaat maar dan goed

Nieuwe samenwerking

Als uitbreiding van de werkzaamheden en het zoeken van synergie middels samenwerking is PRITZ onderhoud en montage een samenwerking gestart met Royal Services, BAC Bouw en Albendo BV.

Wij hebben ons als doel gesteld het leveren en plaatsen van een hoogwaardige laminaatvloer voor de prijs van een standaard vloer.

Om die reden is de collectie beperkt maar zeer kwalitatief en omdat we de plaatsing ook in eigen hand houden, kunnen we de kwaliteit garanderen. Op onze producten zit minimaal 25 jaar garantie!

Onze vloer
Wij leveren en plaatsten uw complete vloer. Wij werken uitsluitend met Europese topkwaliteit (A-klasse) producten, geplaatst door ons zelf. Geen restpartijen, B-keus of lokkertjes, uitsluitend collectie en in deze klasse zeer concurrerende prijzen dankzij ons samenwerkingsverband.

Voor €35,00 (incl. BTW) per m2 krijgt u:
+ Europees topkwaliteit laminaat. 
+ Ondervloer AluFoam
+ Hoge plinten (25 x 75), incl. kit en in verstek geplaatst.
+ Plakplinten (uiteraard van dezelfde collectie).
+ Geplaatst door een vakman.


Soms zoek je net dat beetje extra in een vloer… Een ‘klik’ waardoor je op slag verliefd bent! De laminaatvloer Noblesse is zo’n vloer. Creëer eenvoudig een stoere, industriële look of gebruik de Noblesse als basis voor je landelijke of vintage inrichting. Met de Noblesse kun je alle kanten op! Doordat de vloer gecombineerd kan worden met vloerverwarming, voorziet hij in alle gemakken.
Deze kwaliteit met een dikte van 8 mm heeft een gebruikersklasse 32 en een plank breedte van 24,4 cm. De breedte van de planken in combinatie met de v-groef en de mogelijkheid om bijpassende plakplinten te gebruiken versterkt het ruimtelijke effect. Ideaal dus om een ruimte groter te laten lijken. De Noblesse is door zijn sterke toplaag geschikt voor normaal tot zwaar woongebruik en kan zelfs voor projecten worden gebruikt.

Technische Specificaties Laminaat:
Dikte: 8 mm
Afmeting paneel: 138 x 24,4 cm
Pakinhoud: 2,02 m²
Panelen per pak: 6 stuks
Garantie: 25 jaar
Leverbaar in 4 kleuren
Geschikt voor vloerverwarming

Tevens kunnen wij leveren
+ (Metaal) Profielen t.b.v. afwerking, (bijv. trap)
+ Groene ondervloer platen/ isoheat vloerverwarming ondervloer.
+ Andere of afwijkende oplossingen/afwerkingen/timmerwerken.

Bent u geïnteresseerd? Laat het weten en wij zorgen kostenloos voor monsters en verdere toelichting.